Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! Mijn naam is Marlyn Kooijman, ik ben 29 jaar oud en ik woon met mijn man en 2 katten in Ridderkerk.

Al vanaf jongs af aan heb ik een grote liefde voor (lekker!) eten en sport. Toen ik op mijn 18e ging studeren (Sport Marketing & Management) en geen tijd meer maakte voor voldoende beweging, kwam ik in een aantal jaar flink wat kilo’s aan. Na mijn studie heb ik het sporten gelukkig weer opgepakt en heb ik mijn voedingspatroon stap voor stap veranderd. De extra kilo’s verdwenen als sneeuw voor de zon.

Tijdens een paar mooie reizen naar onder andere Zuid-Afrika en Bolivia heb ik een aantal heftige darminfecties opgelopen, met een prikkelbare darm als gevolg. Voeding is daarom voor mij de laatste jaren nog belangrijker geworden. Ik besloot daarom dan ook om vorig jaar een opleiding tot voedingscoach te volgen, deze heb ik ondertussen met succes afgerond.

Op deze website zal ik mijn liefde voor voeding en bewegen met jullie delen. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren goed voor jezelf te zorgen.

Liefs,
Marlyn

To keep the body in good health is a duty, otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear. ― Buddha