Start 2be Fit

 

Start het nieuwe jaar goed, samen met 30 anderen!
Wil je het nieuwe jaar goed beginnen en kan je daarbij best wel wat hulp gebruiken? Dan kan je vanaf zaterdag 27 januari meedoen met het Start 2be Fit programma in de Gorzen in Ridderkerk. In 3 maanden tijd word je begeleid naar een gezonde leefstijl.

 

Sporten
Wil je gaan hardlopen of wandelen? Dan train je op zaterdag met andere sporters van Start 2be Fit onder begeleiding van een gediplomeerd hardlooptrainer en een bewegingsadviseur. Daarnaast krijg je een schema voor nog 2 trainingen per week. Je hoeft niet over een basisconditie te beschikken. Het programma wordt rustig opgebouwd. Een dosis motivatie is voldoende. Het doel is om op 14 april 5 km hard te lopen of te wandelen in de Gorzen in Ridderkerk. Klik voor meer informatie over de hardlooptrainingen hier, meer informatie over het wandelen vind je hier.

Wandelen en rennen

 

Voorlichting voeding
Aansluitend op elke training wordt er een voedingsworkshop gegeven. Op 12 zaterdagen geven twee gediplomeerde gewichtsconsulenten en één diëtiste 30 minuten informatie over voeding, valkuilen, energiebehoefte, etiketten lezen en gedragsverandering. Iedere week wordt een ander onderwerp besproken. Hiermee krijg je meer kennis over voeding, beweging en gedrag omtrent afvallen. Lees meer…

Inschrijven Wandelen & Voedingsworkshop

Inschrijven Hardlopen & Voedingsworkshop

In totaal betaal je slechts € 125,- voor het sporten en de voedingsvoorlichting.

 

Meer opties
Het is ook mogelijk een voedingsanalyse of een persoonlijk voedingsadvies te krijgen. Hiervoor gelden aparte tarieven en worden aparte afspraken gemaakt. Soms kan je hiervoor een vergoeding uit je aanvullende zorgverzekering krijgen. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina over Gewichtscoaching.

 

Wie zijn wij?
Start 2be Fit is een samenwerking tussen Crossfit Ridderkerk, Fit & Food Rotterdam en MK Food Journeys. 

Start 2be Fit

Inschrijven
Ben je overtuigd? Schrijf je dan vandaag nog in. We zien je graag op zaterdag 27 januari!

Inschrijven Wandelen & Voedingsworkshop

Inschrijven Hardlopen & Voedingsworkshop