Wil je dat ik jouw help met het behalen van je doelen? Afvallen, aankomen of gezonder eten? Ik help je graag! Bij het eerste bezoek aan mij als BGN-gewichtsconsulent worden je persoonsgegevens genoteerd en vraag ik naar je persoonlijke omstandigheden. Je lengte, gewicht en tailleomvang worden opgemeten. Je gangbare voeding- en leefpatroon wordt besproken. Vaak vraag ik je om gedurende enige dagen een voedingsdagboek bij te houden om inzicht te krijgen in je voedingswijze.
Vervolgens geef ik je voedings- en beweegadviezen, die je helpen een gezondere leefwijze en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken. Daarbij leer je ook gezonde keuzes te maken in je voeding door bijvoorbeeld het leren begrijpen van productinformatie op verpakkingen. Je leert meer over de werking van de stofwisseling en hoe je je lichaamsgewicht kunt reguleren door gezonde voeding en regelmatige beweging. Je krijgt advies over (variatie)mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner en er wordt aandacht geschonken aan gezonde tussendoortjes. Er wordt kortom een gedegen en volledig voedingsadvies gegeven, met vele handvatten om zelfstandig de juiste keuzes te maken.
Ik zal je motiveren en stimuleren om je doel te bereiken. Je eigen inzet daarbij is natuurlijk ook van groot belang. Veel mensen vinden regelmatig bezoek aan een gewichtsconsulent daarbij de beste ‘stok achter de deur’.


De mogelijkheden:
Online coaching
Coaching aan huis


Heb je andere vragen of wensen? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

*
*
*